Vijfde fietstocht voor Abong Mbang

In september organiseerden we de alweer 5e editie van de fietstocht voor Abong Mbang! Het eerste lustrum van deze gezellige fiets-traditie is een feit.

Dit keer was de groep fietsers iets minder groot. Met 9 fietsers en de equipe in de volgauto’s hadden we een heerlijke dag met prachtig zonnig fietsweer.

De opbrengst was ook dit jaar weer heel mooi, namelijk ruim € 6.200!

Zowel de 100 km als de 190 km routes waren zeer de moeite waard. Een fietsronde vanuit Zeist via de Utrechtse Heuvelrug, door het rivierenland naar Wageningen. En voor de langere tocht verder over de Hoge Veluwe en de Posbank via Arnhem weer terug naar Zeist.

Heb je de tocht gemist en ben je benieuwd, of wil je hem nog eens fietsen? Je vindt de routes hier:

– 104 km route: https://ridewithgps.com/routes/37480967

– 190 km route: https://ridewihtgps.com/routes/37400535


De opbrengst 2021 gebruiken we voor het financieren van leermiddelen als schoolboeken en werkschriften voor de bijna 300 leerlingen van basisschool St. Aloys in Abong Mbang. Daarnaast investeren we door trainingen en workshops in de deskundigheids-bevordering van de leerkrachten. Dit draagt direct bij aan kwalitatief goed onderwijs. Hier hebben deze kinderen hun hele leven profijt van. We zijn er trots op dat de fietstocht hier een bijdrage aan levert.

Dank fietsers en sponsors!

Uiteraard fietsen we volgend jaar de 6e editie. 

We hebben al een datum in het vizier:

zondag 2 oktober 2022.

Komend voorjaar volgt meer informatie.

You Might Also Like