Dank voor jullie steun in 2021!

Door COVID werd 2021 helaas ons eerste jaar zonder werkbezoek aan Kameroen. Via mail en app hebben we intensief contact gehouden met onze partners. We hebben van hen veel foto’s ontvangen van allerlei activiteiten die zij in 2021 hebben opgepakt. Zo is er naar water geboord voor een watertoren bij de geplande nieuwe kraamkliniek. In een filmpje is te zien hoe het water meters hoog opspuit wanneer de juiste diepte is bereikt. Toen de scholen dicht waren bouwden de leraren mee aan 4 nieuwe lerarenwoningen. Ondanks de pandemie hebben we ook in Nederland mooie resultaten geboekt met het vinden van donateurs voor onze projecten en met het organiseren van acties om geld in te zamelen. In deze nieuwsbrief lees je er meer over.

In januari 2022 hopen we Kameroen wel weer te  bezoeken. Op dit moment is het aantal besmettingen in Abong Mbang en Djouth gelukkig beperkt. Hopelijk blijft dat zo! We stemmen goed af met onze partners daar of het mogelijk en veilig is om te gaan. Belangrijke bespreekpunten voor het werkbezoek zijn:
– de toekomstige financiele zelfstandigheid van basisschool St. Aloys
– voortgang fondswerving kraamkliniek Abong Mbang
– resultaten leerlingen en kwaliteit onderwijs, waaronder de ontwikkelingen van het onderwijs aan de Baka kinderen in Djouth en omgeving.

Dankzij jullie steun lukt het om deze mooie projecten en resultaten voor elkaar te krijgen.

Heel veel dank daarvoor! We wensen jullie fijne feestdagen en een gezond en mooi 2022.

Annemarie van Breugel, Kitty van Oudheusden,

Paul Splinter, Boris van Breugel, Nynke Rots,

Dinno van Breugel, Natasja Slob, Bert van Breugel

You Might Also Like