2022 was een bijzonder jaar

Nog niet eerder beleefde stichting Kinderen van Abong Mbang zo’n enerverend jaar. Het begon teleurstellend omdat de pandemie voor de tweede keer een bezoek aan Kameroen onmogelijk maakte. En het eindigde met de vaststelling dat we in 2022 het hoogste bedrag ooit hebben kunnen bijdragen sinds onze oprichting in 2006.

Continu houden we via app en mail contact met onze partners in Kameroen. Daardoor konden we, ondanks het gebrek aan een werkbezoek, goede afspraken maken over onze reguliere steun aan de 2 basisscholen, 5 kleuterscholen en 2 gezondheidsposten.
Vorig jaar startten we met de voorbereiding van de bouw van een kraamkliniek. In 2022 konden we dankzij een royale gift van Onésimus de bouw versnellen. Begin 2023 is de kraamkliniek klaar voor gebruik.
Ook dit jaar organiseerden we weer een verkoop op de koningsmarkt, een fietstocht en een obstacle run.

In januari 2023 reizen we gelukkig weer naar Kameroen om zelf te zien hoe het gaat met de kinderen op de scholen en hoe de teams in de gezondheidsposten mensen helpen met dagelijkse zorg.

Dankzij jullie hulp kunnen we ook volgend jaar ons  werk doorzetten. We boeken echte vooruitgang en daar draag jij aan bij! Heel veel dank daarvoor!


We wensen jullie een mooi en gezond 2023.


Een hartelijke groet van Annemarie van Breugel, Nynke Rots, Boris van Breugel, Kitty van Oudheusden, Dinno van Breugel, Paul Splinter, Bert van Breugel

You Might Also Like