Gezondheidspost in Djouth

De gezondheidspost in Djouth staat onder supervisie van Donata. Alle 1000 inwoners van Djouth komen bij haar team van 3 verpleegkundigen als er medische zorg nodig is.
Ze vertelt dat ze tevreden is over afgelopen jaar. Zoals ieder jaar krijgen we inzage in alle gemaakte kosten. Ze overhandigt ons alle bonnen en afschriften zodat we een helder beeld hebben van wat er met onze bijdrage voor 2017 is gedaan. Donata heeft een paar wensen voor het komende jaar :

  1. vervangen van het gipsplaten-plafond in de kraamkliniek. De platen hangen door en zouden kunnen vallen wat gevaarlijk is voor patiënten en personeel.
  2. aanschaf verbrandingsoventje voor het medisch afval. Nu heeft ze die nog niet maar de controlerende gezondheidsdienst vereist dat wel.
  3. bouw muur om haar spreekkamer. Haar bureau staat nu eigenlijk op de gang en dat levert bij medische gesprekken privacy-problemen op.

We spreken af dat Donata voor deze punten een offerte stuurt zodat we in Nederland sponsoren voor deze kosten kunnen vinden.

You Might Also Like